06 de març 2009

EBRENQUES A L'ACONCAGUA

Els passats mesos de gener i febrer, un grup de 7 VALENTES CATALANES DE LES TERRES DE L'EBRE van viatjar fins el continent americà per "empinar-se" a l'Aconcagua que, amb els seus 6.962 metres sobre el nivell del mar, presumeix de ser la muntanya més alta de la serralada dels Andes, i per tant, del continent. Per aquesta raó, forma part del circuit dels "Seven Summits", que consisteix en escalar els punts més alts del continent.


Com a dona, catalana i ebrenca m’omple de joia veure que les dones estem cada cop més involucrades en el món de l’esport i, en aquest cas, en l’alpinisme, que té un elevat grau de dificultat i que fa imprescindible tenir una molt bona condició física i també una gran fortalesa mental.

En el següent link podeu accedir a l’arxiu pdf en què s’explica de manera més detallada l’expedició (recursos humans, material, alimentació, etc.):

http://uectortosa.org/Projecte_ACON.pdf


A més, m’enorgulleix poder dir que una d'aquestes intrèpides ebrenques és una jugadora de l'equip de futbol femení del qual jo en formo part, com a jugadora i també com entrenadora. Ella es diu Àngela Franch i juga sota els pals de la porteria del Femení del CF Camarles.


FELICITATS NOIES!!

Publicat per CARLA