17 d’abril 2008

BALLA LA BATUKA!!!!!

La batuka és un revolucionari mètode que conté totes les disciplines possibles i les convina en magnífiques coreografies que són beneficioses per al cos i la ment. Es treballa la cordinació, el sentit del ritme i moltes altres coses. És una manera divertida de posar-nos en forma tant dins com fora de casa. La sèrie de Batuka comença amb Batuka latin, el qual es basa principalment en ritmes mogudets com la Samba, el Reggaetón, la Salsa, el Merenge i la Rumba Flamenca, i estan inspirades en els balls tropicals i en les arts marciales com el Tai Chi, el Capoeira o el Kick Boxin. Unicamente ens queda per dir, que Batuka no només és un ball. És diversió, ritme i salut.

13 d’abril 2008

PRACTICA L'HELISKI A CATALUNYA......O A L'HIMALAYA

HOLA!!!

Com que ens ha agradat tant HELISKI hem buscat més informació sobre aquest esport i hem trobat una pàgina molt interessant que parla de pràctica d’aquest a un lloc tant impressionat com l'Himalaya. Hi ha informació, vídeos i fotos molt boniques. Quina meravella!!

Està en anglès, però les imatges i vídeos són increïbles. Visiteu-la, perquè val la pena http://www.heliskinepal.com/

Però no us amoïneu, perquè si voleu practicar l'HELISKI no us caldrà viatjar tant lluny, ja que també es pot fer a la Vall d'Aran. En la pàgina següent trobareu la informació necessària, tot i que en aquests moments no funciona perquè l'estan millorant:
http://www.heliskiaran.com/