11 d’abril 2008

On hi hagi neu i no vulguis cues!!!



Hola a tothom de nou i gràcies pels vostres comentaris!!!
Seguint en la búsqueda d'esports a la natura, marxem de la platja a la muntanya on hem localitzat l'HELISKI, que consisteix en pujar-se a un helicopter, el qual et puja fins a dalt de tot d'una muntanya en un obrir i tancar d'ulls. Allí davant et trobes amb kilòmetres de neu verge per a tu, que t'estan dient trepitja'm!!!
Nobstant és necessari tenir uns quants coneixements sobre com funciona: els esquis són més grans i més pesats de lo normal i requereix una tècnica i qualitat física molt bones. És molt important seguir al guia, que és qui coneix el territori i et porta pel cami correcte.
En aquest tipus d'esport es fa servir l'ARVA, que és un aparell que emet senyals en cas d'allau per localitzar a la gent si s'ha quedat soterrada.
Realment pinta com un esport molt emocionant, però a la vegada complicat!!!
Per últim dir que qui sap, pot ser serà el tipus d'esquí que es practicarà en un futur si les pistes d'esquí segueixen patint els efectes del canvi climàtic i la sequera.

10 d’abril 2008

Què és allò que veig??

Aquesta última setmana va ser el nostre viatge de fi de carrera a la República Dominicana, concretament a Punta Cana. On, a més de sorprendre'ns de les seves meravelloses platges, vegetació, fauna i flora,... També ens va deixar bocavadats amb un nou esport abans mai vist, ens referim al denominat esport "pot volador" o "gomon volador".

Indagant en Internet i cercant més informació sobre el tema, ens hem adonat que aquest pot volador és un vehicle ultralleuger que pot arribar a dur a dues persones com a passatjers. Segons els qui han provat aquesta sensació, diuen que és molt fàcil d'utilitzar i que una persona sense experiència alguna solament ha de requerir de 13 hores d'instrucció per tal de començar a volar sense acompanyant. Va ser dissenyat i fabricat en Brasil. Per uns 10,000$ es pot adquirir el Kit complet, que inclou el bot, l'estructura i les ales, sols es necesitarà comprar adicionalment un motor. Cal saber també que compta amb un pes total de 200 kilos i que pot arribar a dur a terme una càrrega màxima de 250 kilos, incloent uns 45 litres de combustible. Requereix de menys de 100 metres per aterrar.

El video que adjuntem és sorprenent per a qui no ho haja vist abans, recomanem que el vegis!





T'atreveixes a provar aquest nou esport??