13 d’abril 2008

PRACTICA L'HELISKI A CATALUNYA......O A L'HIMALAYA

HOLA!!!

Com que ens ha agradat tant HELISKI hem buscat més informació sobre aquest esport i hem trobat una pàgina molt interessant que parla de pràctica d’aquest a un lloc tant impressionat com l'Himalaya. Hi ha informació, vídeos i fotos molt boniques. Quina meravella!!

Està en anglès, però les imatges i vídeos són increïbles. Visiteu-la, perquè val la pena http://www.heliskinepal.com/

Però no us amoïneu, perquè si voleu practicar l'HELISKI no us caldrà viatjar tant lluny, ja que també es pot fer a la Vall d'Aran. En la pàgina següent trobareu la informació necessària, tot i que en aquests moments no funciona perquè l'estan millorant:
http://www.heliskiaran.com/

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola amparos! En aquest esport ni cabina, ni tele-cadira ni cap remolc per puc pujar al cim de cap muntanya! Acabe de veure els vídeos i m'ha pujat l'adrelanina i tot! És vertaderament sorprenent i emocionant! Ahhh, i el paisatge fabulós, quines ganes de xafar la neu i que blanquet tot... :D.

Molt bona la idea de compartir el descobrimet d'aquest nou esport, personalment el desconeixia totalment!
Enhorabona!!! M'ha agradat molt!

A veure si algun dia tenim l'oportunitat de provar-ho i contar l'experiència!! ;)

Janaina Minelli de Oliveira ha dit...

De locos, chicas! de locos! :)

Anònim ha dit...

Dá igual a L'himalaya o a Catalunya, hacer la práctica de l'heliski, es un deporte que emociona de verlo, y compartirlo mejor, para que todo el mundo lo vea y sepa de lo divertido que puede ser, enhorabuena por el descubrimiento, muchachas