10 d’abril 2008

Què és allò que veig??

Aquesta última setmana va ser el nostre viatge de fi de carrera a la República Dominicana, concretament a Punta Cana. On, a més de sorprendre'ns de les seves meravelloses platges, vegetació, fauna i flora,... També ens va deixar bocavadats amb un nou esport abans mai vist, ens referim al denominat esport "pot volador" o "gomon volador".

Indagant en Internet i cercant més informació sobre el tema, ens hem adonat que aquest pot volador és un vehicle ultralleuger que pot arribar a dur a dues persones com a passatjers. Segons els qui han provat aquesta sensació, diuen que és molt fàcil d'utilitzar i que una persona sense experiència alguna solament ha de requerir de 13 hores d'instrucció per tal de començar a volar sense acompanyant. Va ser dissenyat i fabricat en Brasil. Per uns 10,000$ es pot adquirir el Kit complet, que inclou el bot, l'estructura i les ales, sols es necesitarà comprar adicionalment un motor. Cal saber també que compta amb un pes total de 200 kilos i que pot arribar a dur a terme una càrrega màxima de 250 kilos, incloent uns 45 litres de combustible. Requereix de menys de 100 metres per aterrar.

El video que adjuntem és sorprenent per a qui no ho haja vist abans, recomanem que el vegis!





T'atreveixes a provar aquest nou esport??

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!

He llegit la vostra entrada i m'ha resultat molt interessant aquest esport. La veritat és que mai l'havia escoltat ni vist abans. No obstant, he vist el video i pareix ser molt divertit i emocionant. Espere algun dia poder practicar-ho.

Salutacions i felicitacions pel vostre blog!

Anònim ha dit...

Enhorabuena, por la filmación, es una cosa que en la costa mediterránea valenciana no se conoce, aunque sí se podía introducir, buena observación en éste blog, seguir así, estáis haciendo un bonito trabajo de conocimientos de la naturaleza y actividades, os visitaré con más asiduidad.

Felicidades por vuestro trabajo!